News

Lavdosh Ferruni dhe Monika Spahivogli bashkthemelues te shoqates se Bujqesise Organike ne prezantimin "Pershatje te Bujqesise Organike ne 25 vjet"

Lavdosh Ferruni dhe Monika Spahivogli bashkthemelues te shoqates se Bujqesise Organike ne prezantimin

Lavdosh Ferruni dhe Monika Spahivogli bashkthemelues te shoqates se Bujqesise Organike ne preantimin "Persihatje te Bujqesise Organike ne 25 vjet" mbajtur ne forumin shkencor "Bujqesia Organike nje mbeshtetje e rendesishme per turizmin dhe zhvillim rural te qendrueshem ne Shqiperi", 16 qershor 2022

 

 

 

LINKU I PREZANTIMIT

https://bit.ly/3A5v6Py