News

Tv shows and articles published related to the campaign “Stop changing the DNA of tourist Vlora Bay

Tv shows and articles published related to the campaign “Stop changing the DNA of tourist Vlora Bay

                                                                        

                                                                 

Tv shows and articles published related to the campaign “Stop changing the DNA of tourist Vlora Bay

 

TV shows:

https://www.youtube.com/watch?v=0dldpAYyXKc

 https://www.youtube.com/watch?v=wdxN3INcSJI

 https://www.youtube.com/watch?v=zJDzWoZxQqs

 https://www.youtube.com/watch?v=eKkOuifLmlg

 https://www.facebook.com/apollon.tv/videos/8922321191127448

 https://www.youtube.com/watch?v=NCWPw1XOylg

 https://www.youtube.com/watch?v=kFmD7bMmmGI 

https://www.youtube.com/watch?v=DZAsw5gOEQk

 http://www.mcntv.al/2022/09/04/ferruni-tec-et-lundrues-shum-m-ndot-s-se-gjeneratori-d-m-i-madh-ekonomik-kushtojn-700

https://a2news.com/video/mberrin-ne-vlore-anija-e-pare-qe-do-te-prodhoje-energji/

 https://www.syri.net/politike/529357/mbi-700-mln-euro-ferruni-skeme-e-ngjashme-me-inceneratoret-pylli-i-sodes-dhe-narta-drejt-zhdukjes/?fbclid=IwAR1OM8To2KHKqcHJsLNI8ZXLN_tsisl4Pb87_SoZfSfcscZMpNDeudyRJB0

https://www.youtube.com/watch?v=vHoKoXiGpQc

https://www.youtube.com/watch?v=cv_TL5V1X6s

https://mjedisi.al/11-arsye-per-te-mos-pranuar-ne-vlore-tecet-me-nafte-te-rende-ardhur-nga-bangladeshi/

 

 

Articles:

https://telegraf.al/opinion/masakra-qe-i-kanoset-vlores-bujar-leskajlavdosh-feruni-per-nje-vend-qe-e-krahasojne-me-afrikentec-et-lundruese-buono-per-albania/

https://telegraf.al/politike/tec-et-zhdukin-vloren-ferruni-ndaleni-masakren-ne-8-shtator-vijne-anijet-qe-leshojne-tym-sa-100-mije-makina-qe-bejne-100-km-cdo-dite/

https://telegraf.al/opinion/lavdosh-ferruni-nuk-e-japim-vloren/

https://telegraf.al/opinion/lavdosh-ferruni-teci-i-bangladeshit-super-ndotje-super-mashtrim-per-te-vjedhur-dhe-turizem-seksual-ne-vlore/

https://telegraf.al/opinion/lavdosh-ferruni-tec-i-pushtues-i-bangladeshit-po-i-afrohet-vlores-a-do-e-japim-vloren/

https://telegraf.al/opinion/lavdosh-ferruni-sot-mblidhet-aleanca-per-mbrojtjen-e-gjirit-te-vlores-te-gjithe-ne-kembe-per-te-perzene-tec-in-kanceroz-te-bangladeshit/

 

This document is prepared within the project “ Civic Space – Regional Civil Development Hub” financed by Sida and implemented by BCSDN”.

The content of this document and information and views presented do not represent the official position and opinion of Sida and BCSDN. Responsibility for the information and views expressed in this document lies entirely with the author(s)